Påsk

Har haft en bra och trevlig påsk :)

I fredags så spelade jag match, vi fick stryk men jag gjorde iaf en bra match så jag är rätt nöjd ändå.

I lördags så sov vi läääääänge, när vi väl gick upp så gjorde vi en stor, god och mysig frukost. Det hände inte spec mycket produktivt under förmiddagen, men på eftermiddagen bar det av till mamma, där blev det god mat och mycket prat. Sen efter ett antal timmar hos mamma så åkte vi vidare till pappa. Det första vi fick göra när vi kom dit var att leta efter våra påskägg :) Var faktiskt roligt att känna sig liten igen, men det roligaste var ändå att kolla på när Kenny letade och letade och i princip tittade rakt på sitt ägg utan att hitta det :P Han hittade det tillslut iaf.

Efter lite prat bestämde vi oss för att spela vinspelet, så där satt vi, pappa, anette, jag, markus, fredrik och nettan och spelade ett spel med omöjliga frågor :P Så det blev mycket "ta en klunk", men det var riktigt roligt :)

Hoppas att din påsk har varit bra!!

Träning med ont knä...

Det är vad det blir ikväll, skrapade upp hela höger knät på matchen i söndags.. Men för att få spela på fredag så är det bara att ta sig ner till träningen och pina sig igenom... Det är faktiskt bara lite stelt nu, men jag kan röra det mera än i måndags.

Det gick bra på matchen iaf. Jag gjorde en bra match fast det slutade 1-1.

Har inget mer att skriva nu, är inne i en till "inte på humör för att skriva" period.. Men nu har jag uppdaterat lite iaf :)

Nu har du flyttat tillbaka till Västerås...

Det slog min när jag stog och diskade förut, du har verkligen slutat jobba hos oss nu.....

Jag tänkte på allt roligt vi har haft och då kom det faktiskt ganska många tårar, du kommer aldrig mer reta gallfeber på mig i bilen på väg till jobbet, du kommer inte kunna lära mig köra truck mer, jag kommer inte få höra "Haaaaaaaaaannaaaaaaaaaaa" genom hela korridoren, jag kommer inte behöva brotta mig in genom dörren för att komma först.....

Men det jag kommer komma ihåg mest är en dag din andra vecka, du hade lånat min nitapparat och kom in till mig, så sa du:
" Hanna, jag råkade göra en sak, jag körde över din nitapparat med trucken, men jag ska laga den"

Min nitapparat

Förstår ni hur mycket jag skrattade??? Det är bara han som kan komma på en såndär knäpp sak, att försöka tejpa ihop en helt förstörd nitapparat...

StorabrorStorabror och jag

Du är verkligen världens bästa storabror och jag kommer sakna dig extremt mycket på jobbet...... Men som du sa, du försvinner ju inte från jorden och om jag vill så finns du bara ett samtal bort!!!!


Var tvungen att skriva av mig lite...

:)

Frida om .....

Jag håller tummarna för dig! :)


Du är bra söt Frida :)
Och det kanske var just att du höll tummarna, för jag är glad idag :):):)

.....

Laguttagning ikväll.. Får se om jag är glad eller arg imorn.... Men det skulle inte förvåna mig ett dugg om jag är arg...


Tycker synd om dig, vi alla, även du, vet att det nog var det bästa som kunde hända men det är inte mindre ledsamt för det....

Mysigt...

Har sovit hos mamma inatt, väldigt mysigt. Det finn inget bättre än att bli väckt av mamma och sedan gå upp och veta att frukosten står på bordet och väntar. Idag fick jag smoothie, macka och te, gott gott :)

Ska och hälsa på mormor ikväll på sjukhuset, hon ska opereras idag. Inget allvarligt men ändå.

Ikväll blir det ensamt... Markus är i Sthlm så det blir en ensam natt, men imorgon kommer han hem :D:D:D

Träning

Har precis ätit ett gott mål max ultimate cheese... Det är inte spec nyttigt :P Men gott är det iaf!

Ska ju träna ikväll så det gör ju inte allt för mycket. Gillar egentlingen inte grus träningarna, men det är bara att ta på sig det glada ansiktet och gå dit, Det är ju roligt att träffa alla lagkompisar :)

Ganska tråkigt inlägg men så är det ibland :P