.....

Började jobba igen förra veckan, sådär roligt men nu är jag igång igen. Det har väl egentligen inte hänt så mycket, där av den glesa uppdateringen. Förutom Kolmården som besöktes förra helgen med Erik, det var mysigt :) Har massa bilder, kan lägga upp några sen.


 Har precis kommit in till kontoret igen, har suttit på baksidan och ätit glass i solen med Tina, både gott och varmt och skönt, det är en skam att man ska behöva sitta inne så här fina dagar...


Första semesterveckan avklarad....

Jaha, då var den första semster veckan avklarad... Känns iof skönt med semester men det har gått alldeles för fort :(

I måndags slöade jag hela dagen :) så det gjorde inte mig så mycket att det regnade. Tilda kom över på kvällen och då kollade vi på "what happens in Vegas", sjukt rolig :)

I tisdags gick jag och Tilda på stan en sväng, köpte en ny dvd box, vänner säsong 1. Markus blir galen på mig med alla mina serier, men han får allt stå ut, han valde ju mig alldeles själv :D

I onsdags åkte jag och mamma till Sthlm, det var riktigt mysigt. Jag köpte en brun skinnjacka, den är as fin!!!!
När vi var i Sthlm så skulle vi lösa in en varsin triss lott som vi hade vunnit på, båda hade vunnit 50:- så vi tog en varsin dubbellott, mamma fick sin lott och började skrapa, då säger han i kassan: "du får köpa den där lotten, lotten som du lämnade in är för gammal" och han lät skit arg. Men grejen var ju den, han gav mamma en lott innan han tittat om den var giltig, vems fel är det då? Mammas, eller hans som gav ut lotten innan han kollat? Jo, det är hans fel!! Så mamma lämnade tillbaka lotten, hon hade ingen lust att köpa den när kan lät sådär dryg och arg. Jag tycker att mamma gjorde rätt iaf :)

I torsdags var jag, mamma och Cissi på IKEA, hittade lite smått och gott. Köpte även födelsedagspresenter till Erik, David och Tindra (på cubus, inte IKEA).
Sen åkte vi hem till mamma och badade i deras pool :D

Idag har det varit lugnt, vi var och hämtade våra nya fälgar på jobbet, annars har vi inte gjort något. Markus är och jobbar nu, och jag borde dammsuga. Men jag orkar inte.... Tjejerna kommer hit en sväng ikväll, innan vi ska dra vidare ut någonstans!!

Nej, nu ska jag göra något vettigt, om jag orkar....


Grattis till mig idag :)



Jag sa ju till Frida att man skulle lägga in en gammal bild när någon blir gammal, så det är väl bäst att jag gör det på mig med då :P (hittade faktiskt ingen annan bra bild)

Allt möjligt...

Det här var min sista jobb vecka innan semestern, så himla skönt.

Idag har jag gått på stan med mamma, hittade en jätte skön och mysig tröja och ett par capri jeans från Bik Bok. Det är lite jobbigt egentligen, jag gick på stan igår med för att hitta något som Markus skulle kunna köpa till mig i födelsedags present, men då hittar jag minsann ingenting, och tidigare idag var han nere på stan och köpte mitt paket, så jag kunde ju inte ge honom de här förslagen så jag fick köpa kläderna själv :P

Håller på att baka sockerkaka nu, Markus bakade bullar igår, sånt måste man ha på sitt kalas :)
Imorgon blir det fira hos mamma och sen på söndag kommer pappa och dom hit. Vi ska passa på att fira Markus med, fast jag funderar på om jag verkligen ska ge honom alla hans paket imorn... Han måste ju få något på sin födelsedag med.... Fast jag kan ju iof köpa något mer....

Nej, tillbaka till sockerkakan :)