Vår Julgran :):):)

196133-5

Hannas helg :P

Fredag:

Jobba, komma hem, sy kuddfodral, mysa, kolla sällskapsresan


Lördag:

Gå på stan, åka till Media Markt, köpa julgran, handla mat, plocka fram julgranspynt, köpa nya julgrans ljus, klä julgranen, sy kuddfodral


Söndag:

Fick frukost på sängen, gå på promenad, mysa, bygga pepparkakshus, mysa igen, dricka glögg och titta på parlamentet


Så har min helg sett ut... Ganska mycket att göra men ändå väldigt mysigt. För nu har vi stökat färdigt  :)

Ska lägga upp en bild på vår julgran och på mina fiiina kuddfodral, men det blir inte förns jag kommer hem ikväll.



Pratade med mamma nyss, nu ska vi tydligen inte till Cissi på söndag, för hon behöver ägna sig åt sin familj. Förstår det iof, men vi andra vill ju också fira lite jul med henne och barnen eftersom hon jobbar och barnen ska vara hos honom på julafton..... Ibland så blir jag så trött på henne.... Hon bestämmer en sak men sen så är inte det bra så då ska det ändras, och då blir alla andra sura på henne... Spec. mamma blir ju ledsen eftersom det alltid är hon som hamnar i kläm...


Nu ska jag fortsätta jobba, får ju egentligen inte göra sånt här på arbets tid :P Hihi


Julgardiner

I måndags så kom våra nya julgardiner... Det var fan på tiden, usch vad jag är arg på jotex.
Man kan ju tycka att det är bra att grejerna har kommit, och det hade det varit om jag hade fått allt. Jag beställde grejerna i oktober. Så när jag fick dom så stog det på packsedeln (på dom gardinerna jag helst ville ha) "SLUTSÅLT". Hade Hanna fått någon information om det??
NEJ, det hade hon inte. Så jag ringde och skällde. Fast Markus tyckte att jag lät för trevlig ändå.. Jag är inte så bra på att skälla.... Men, men så är det.

Tyget kom också förresten. Så nu har jag börjat sy lite, nu är det bara kuddfodralen kvar, måste bara komma på en bra lösning. Har kommit på att det nog inte är så lätt att sy på en dragkedja.... Så jag funderar på en lösning med knappar. Får väl lägga upp en bild när det är färdig sytt och så (det bör bli i helgen eftersom det är julkuddfodral :P)

Nu ska jag fortsätta jobba.

Puss

Jag och Tilda under studentveckan :)

Jag och Tilda

Minnen

Igår var Clara hemma hos oss :)

Vi pratade massa minnen.... Det var himla roligt. Fast det som kändes mest konstigt, det är nog att vi inte skulle träffas idag.... Snacka om skadad från skolan :P Då träffade man ju alla jämt, fast det var iof bara roligt :D

Jag känd mig faktiskt ganska gamal när vi satt där och pratade... Fast det bästa var när vi pratade om student veckan:

Hanna (onykter och på väg till Cromwell): Var är min telefon??? Allvarligt, var är min telefon????
(tittar i handen där telefonen fint är) Oj då....

Hanna (igen): Sofia, om jag inte kommer in, går du ett varv med mig då?
Sofia: Ja, Hanna. Men du kommer komma in.
Hanna: Tror du det? Ok, men om jag inte gör det, går du ett varv med mig då???

Då hade vi vart hos vår lärare tidigare under kvällen.... :) Så kan det gå :P



Ska till sthlm i helgen, har inte vart där sen i somras.... Så det är nog dags nu.

Nu ska jag packa iordning, sen sova.

God Natt

Julstök

Har inget roligt att skriva om längre, men eftersom jag tror att Frida tittar in här ibland så kan det ju vara roligt om det står något nytt nån gång.


I helgen har det varit julstök och Mormors 80 årsdag.


Tanken var att vi skulle gått till mormor vid 1, stannat till ca kl. 3 och sedan gått ett par varv på stan för att inhandla jul grejer och jul klappar och senare på kvällen skulle jag gått ut med Clara och Frida. Men så blev det inte. Vi kom till mormor som planerat men vi kom inte där ifrån förns klockan var kvart över 7. Sen var det bara att åka hem, äta och sova. För hos mormor blev jag utplacerad som kökspersonal. Inte för att det gjorde så mycket men ändå, hellre diska än att sitta och prata med masssssssor gamla människor.



I söndags så var det lite lugnare, Markus skulle iväg och spela fotboll så han åkte vi 11 ungefär, men innan han åkte så smyckade vi vår balkong med ljusgardiner, det blev jätte fint J Sen när han åkte iväg så städade jag lite och sen gick jag ner på stan för att uträtta det som skulle ha blivit gjort i lördags. Hittade faktiskt ett par bra julklappar J Så passade jag på att köpa saffran så när jag kom hem var det bara ställa sig i köket och baka saffrans muffins. Det blev väldigt gott kan jag tillägga.


Nej, nu ska jag fortsätta jobba.


Hoppas, hoppas att våra julgardiner kommer idag.


Puss