Kul :)

Så fort du ser detta har du blivit utmanad!


Namn - Hanna                                          

Födelsedag - 6 Juli

Ögonfärg - Blå

Hårfärg - Brunt

Längd - 169cm

Högerhänt/vänster - Högerhänt

Stjärntecken - Kräfta

Skostorlek - 38-39

Är dina föräldrar skilda - Ja.

Sport - FOTBOLL

Helgdag - Fredag kväll  

Årstid - Kan inte bestämma, alla årstider har sin charm.



HAR DU NÅGONSIN
Varit kär - Ja!

Blivit dissad - Ja.

Skolkat - Ja, det har hänt.

Sett en död människa - Nej

Använt droger - Nej!! Aldrig i livet!

Retats - Ja, dagligen :)



THIS OR THAT
Cider/Öl - Cider!

Pepsi/cola - Kall cola

Kärlek/sex - Kärleksfullt sex är inte fel :)

Jordgubbar/blåbär - Jordgubbar

Kött/veg - Kött

Tv/film - Film

Gitarr/trummor - Gitarr

Adidas/nike - Båda ;)

Kinesiskt/mexikanskt - Kinesiskt!

MTV/vh1 - MTV.



SENASTE DU
Skrattade - Idag!

Grät - I helgen... Ingen spec anledning, bara skönt att gråta ibland :P

Filmen du såg - Började kolla på Brokeback Mountain i söndags...

Tuggade tuggummi - Igår

Drog ett skämt - Drar typ aldrig skämt (tror jag :P)

Sjöng en sång - Nu

Drack alkohol - Helgen v.37 på vår firma fest

Rökte - Jag röker inte! Har aldrig gjort - Kommer aldrig göra!

Tog droger - Har aldrig gjort

Kysste någon - Imorse.

Sov tillsammans med någon av det motsatta könet - Inatt!

Sov tillsammans med någon av samma kön - För ett par månader sen, Frida sov hos mig när vi hade varit ute en kväll

Bakade - Förra torsdagen, dumle muffins :)



Hittade den här hos
Sanna, det är roligt att se hur lika du och jag faktiskt är :D

Firma fest

Förra helgen var jag iväg på mitt livs första firma fest, alla Transflex kontor (numera Bring Logistics) var på Kolmårdens Djurpark. Under dagen så lekte vi, eller vad man nu ska kalla det. Man skulle till en massa stationer och lösa uppgifter och samla poäng. Sen på slutet så fick de lag med mest poäng ett samtal så fick man en ledtråd till ett ställe som man skulle hitta där det fanns ett "väsen". Det skulle man ta med sig till utgångs platsen och de lag som hade mest poäng då, de vann. Mitt lag vann inte, men vi var bäst ändå :)

Sen var det middag med jätte god mat och senare på kvällen så var det fest nere vid baren. Det var en spännande upplevelse. Fulla arbetskamrater, tequila (med vår VD och en massa andra som föll för mitt påhitt :D), en 12:a whisky(dock inte till mig), dans, racer spel sånadär automater eller vad man säger, som man sitter vid med ratt och så (jag VANN, trots att det inte var i spec nyktert tillstånd), flirtande bland arbetskamrater, en som inte visste vilket rum som var hans när det sedan blev dags att sova (snäll som jag är så fick han sova i min andra säng på rummet), och mycket mycket mer. Kort sagt det var en upplevelse jag kommer komma ihåg ett tag och det var skit kul :D
Trist dock att det är ett år till nästa fest...

(Jag vet att jag har lovat bilder på köket, men eftersom att det är smådetaljer kvar så vill jag vänta till det är helt färdigt)


Hemma igen :)

Nu var det ett litet tag sen jag uppdaterade, känner att jag borde ha gjort det lite mer, men det har varit mycket annat så det har inte blivit av att jag har delat med mig av vad jag pysslar med :P


Mesta dels så är det ju köket som har tagit upp tid, så var det körskolan plus alla träningar och jobbet. Igår så blev iaf köket så färdigt att vi kunde flytta hem :) Markus slutade skolan vid 5 igår, då hämtade han mig så åkte vi hem, vi blev otroligt glada när vi såg att både elektrikern och rörmokaren var klara. Så då började vi röja direkt, jag åkte och handlade, Markus skruvade fast bänkskivan och sen åkte vi ut till Kimstad och hämtade våra grejer, först åkte vi till mamma och hämtade alla våra saker där (jag tror nog att hon tyckte att det var lite skönt att vi äntligen kunde flytta hem, efter att ha bott där 3-4veckor), sen åkte vi till pappa och hämtade all vår tvätt. Sen begav vi oss hemåt med en fullpackad bil.


Vi packade upp den mesta tvätten och lite grann i köket plus att vi drog igång diskmaskinen för första gången (efter att ha test kört den en gång). Det blev en sen kväll igår men det var det värt :)


Jag tänkte lägga upp lite bilder ikväll om jag hinner. Jag, mamma och Cissi ska gå och se Mamma Mia. (idag eller imorgon ska jag hämta ut mitt körkort)