Klänning

Klänning

Funderar på att köpa den här klänningen till bröllopet, fin va?
 Den är från
Sidandsally

Ny frisyr :)

Hade tänkt skriva lite och lägga upp ett par bilder igår kväll, har nämligen vart och klippt mig. Jag har lugg igen :) men vårt nya chassi (undra om det stavas så...) kom igår så Markus höll på att flytta över allt från det gamla till det nya och han blev inte färdig igår = inget skrivet här :P

Så bilder kommer en annan dag, möjligtvis på söndag fast då blir det nog lite bilder från vårat get together hos Sofia på lördag oxå :)

Jobba, jobba....

Hej då
 


Kom på, jag köpte en ny vår jacka igår med + lite böcker på bok rean :)

obetydligt...

Läste något på en annan blogg idag som fick mig att undra lite... Trodde att ni hade växt ifrån det, men ni kan fortfarande inte ta att folk tycker mindre bra om er och har andra åsikter, men men, inte mina problem längre.



Update: Ber om ursäkt för "ni", det var inte dig jag syftade på Karin, bara kommentaren till ditt inlägg.

Nu har vi bestämt!

Vi stannar hemma!!!!

Läskigt....

Igår kväll hände något väldigt läskigt.... Jag och Markus satt och kollade på tv, klockan var lite över 11. Av någon anledning så tittar jag ut genom fönstret och ser massor, massor med rök nere vid Tomas Stekhouse och macken. Vi står och tittar i ett par minuter och sen bestämmer vi oss för att gå ner och titta "tänk om det brinner".

Vi hade kommit ner till garagen när vi möttes av brandbilen.

Vi vände och gick upp igen, och från vårat vardagsrums fönster såg vi ytterligare 2 brandbilar komma, + en ambulans.

23.30 så var hela Tomas Stekhouse övertänt...... Det var så himla läskigt, det är så väldigt nära ju..... Men det läskigaste är ändå att macken ligger så nära, dock sprutade brandmännen vatten på macken så att elden inte skulle sprida sig dit.

En timme, 00.00 efter det att vi såg rökutvecklingen så var hela stället förstört, taket hade rasat in och elden bara fortsatte och fortsatte......

Nu är det bara en hög med förkolnade rester som ligger kvar där det brukade ligga, det känns tillochmed tomt att titta ut genom fönstret och huset är borta.......



Det mest skrämmade är ändå hur fort det går.....
1 timme sen var det helt förstört..... Usch jag vill inte tänka på om det hade spridit sig till macken........

Var tvungen att skriva av mig lite.....

Sjuk....

sjuk.... har varit hemma från jobbet idag och igår.... Det är inte ett dugg kul när man inte orakar göra något :(
Dumma feber....



Jag har ett problem....
Hon ska gifta sig på midsommarafton, och vi ska till england samma dag...... Jag vill verkligen vara där när hon gifter sig, men samtidigt vill jag åka till London, för vi har pratat om det i snart 4år och äntligen ska det bli av...
Jag vet inte hur jag ska göra, jag har pratat med henne och hon säger att det inte gör något om vi inte är där, men ändå.....
Det känns lixom lite "hon gifter sig en gång och london finns alltid kvar".....
ska vi åka eller stanna hemma???

Dålig på att uppdatera, JA :P

Fick en kommentar av Nathiz att hon ville läsa, så det är bäst att jag skriver lite.


Börjar känna press på mig om körkort, det känns som alla runt om mig har tagit körkort, senast i raden av vänner med körkort är Frida, GRATTIS!!!!!



Har varit i Morgongåva i helgen, jag, Markus och mamma åkte upp i fredags. Markus körde hela vägen, det gick riktigt bra :D

Kom fram dit vid halv 7 ungefär, då blev det tacos :)


I lördags så åkte vi till fabriksbutiken i Örsundsbro, blev lite mer handling än förväntat, men nu har vi en födelsedags present klar + bröllops presenten.

På kvällen åt vi sukiyaki (vet inte om det stavas så, men ändå), det är så himla gott, alla borde prova att äta det någon gång!!!!


Igår var det hemfärd, när vi kom hem så gjorde vi pizza och kollade på Shrek, mysigt var det, sen somnade jag i Markus famn en stund...



Har hittat ett jättebra paket med vitvaror, jag tror att vi kommer köpa det.  Ska iaf och titta på det idag!


Back to work


Kök

Tänkte ge en liten update om vårt kök, vi var på Evalesco idag och pratade med Filippa och Marcus.

Vi kom dit vid 12 och sen blev det mycket prat och bollande av ideér, vi kom där ifån vid ca 16.00 och då hade vi fått klarhet i det mesta. Nu ska Marcus rita upp köket, sen ska vi få titta på det, komma med synpunkter och kanske ändringar.

Sen när vi är klara med det så är det bara att beställa, sen tar det 6-8 veckor att få hem det.

Det kommer bli så spännande :D

Katrin Schulman

Imorse på väg till jobbet så tycket jag att jag såg Katrin Schulman, det slog mig dock ganska snabbt, vad skulle hon göra på en cykel, på väg in mot Linköping strax före 8.00????

Kom fram till att det bara var någon som var lite lik, men tänk vad roligt det skulle vara om det var hon? :P



Ikväll kommer pappa hem, igår tjänade jag lite dotter poäng :) Jag var hemma hos dom och städade marsvinsburar. Inte allt för roligt, men nåt kan dom väl få för att vi har fått låna bilen den här veckan :) Tack.

När städningen var klar så var det dags för träning, det var dock ingen "vanlig" träning, vi var och simmade. Snacka om mjölksyra efter vissa övningar. Men roligt var det!!


Imorgon ska vi prata kök med Filippa. Ska bli så rolig. Var på Bauhaus förra helgen och köpte lite provbitar på golv och kakel. Det blir nog bra när det är färdigt!!!!



När köket är färdigt kommer champagnen flöda :)

Fotboll, fotboll, fotboll

Det är vad min helg har bestått av, fotboll. Har varit och kollat på NT cupen, blev inte uttagen till spel, men jag måste ju heja på mitt lag iaf!! Vi kom på 7:e plats :)

Jag är ensam på jobbet, iaf ensam på "min" avdelning, pappa är ju iväg så jag får försöka klara mig själv, men hittils har det gått bra iaf... Fast Tommy är sjuk så jag har ingen att bråka med :( Det är väldigt tråkigt faktiskt.



Sitter och lyssnar på Micke och Sofia på Rix, de pratar om melodifestivalen, som ju drar igång i helgen. Jag tror inte att Andreas och Carola kommer vinna, eller jag hopppas inte det iaf. Jag avskyr Carola, hon tror att hon är så himla bra.....

Nej nu ska jag återgå till att jobba.

fuskigt...

Nu är pappa, Anette och Kenny på Lanzarote... Tycker att det är fuskigt, skulle också vilja åka till solen och värmen.. Men men, jag ska inte klaga, vi får ju låna bil den här veckan, vilket innebär lite sovmorgon. Nu har vi ju äntligen nytta av en bil eftersom Markus tog körkort i måndags, så imorse fick jag skjuts till jobbet : ) Lite lyxigt måste jag erkänna att det kändes :)