...

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, men det känns som jag måste skriva av mig lite..


Jag vet inte vad jag ska göra snart, jag blir bara så besviken.. Hade de bara spelat med öppna kort och talat om vad som gäller så hade det varit en helt annan sak, men nu är det antingen lögner eller så är de bara tysta. Jag orkar inte mer..


Ni är idioter, det är erat fel att det har blivit så här. Jag tänker aldrig ha dåligt samvete för det jag tänker eller det planerar att göra. Det är erat fel att säsongen har blivit dålig, konstig och helt fel. Det här skulle bli mitt år att visa vad jag går för. Men inte då. Kan iaf säga så mycket som att det inte är mitt fel.


Och den där dumma dumma matchen är inte heller mitt fel. Det finns väl ändå 11 spelare i ett lag?! Rätta mig om jag har fel.


Jag hatar er!!! Men snart är det slut.


Bye bye suckers


Nu har jag lärt mig

Hur man lägger upp en bild :)




Marianne och Harald
Marianne och Harald

Top Model

Det är ett program jag har följt ända sedan säsong 3 startade (det i USA). Jag vet inte rikigt varför.. Men jag slog på TV'n en kväll när det gick på TV och sedan var jag fast. Det är rätt roligt att titta på och hur underhållande är det inte att stoppa in massor med tjejer i ett hus och sedan se dem bråka och hålla på? Jag kan inte annat än skratta åt det. Sen så blir det ju faktiskt väldigt fina bilder lite då och då. Det är roliga bilder om inte annat. Ta bara de gången de blev fotade som olika kändis par, de skulle vara både killen och tjejen. Det var väldigt roligt att se.

Det har nästan blivit ett beroende att titta på det. Tråkigt bara att vi alltid ska göra en svensk version av allt, det är inte ens hälften så bra.

Bröllop

Tänkte skriva lite om bröllopet som vi var på i helgen, det var så himla fint. Och äntligen så har min faster Marianne hittat en bra man! Det var på tiden det :P


Dom var så fina när de kom där och gick fram till prästen, och dom såg så lyckliga ut. Det var det som värmde mest. Mina kusiner sjöng och spelade för dom i kyrkan, jag vet inte vad låten de sjöng heter men den var väldigt fin. Sen så gav de sina löften och sa ja och så blev det lite mer sång innan det var dags att gå ut ur kyrkan och kasta lite ris på dom :) När alla stod där utanför kyrkan så började det ju självklart att regna men det gick bra ändå.

Alla gäster åkte till Fredensborgs Herrgård och väl där fick vi välkomst bål och så skulle vi gå tipspromenad. Fast vi fick inte gå i våra "vanliga" par utan man skulle gå med sin bordskavaljer/bordsdam. Jag skulle sitta bredvid en kille som heter Jonas, han letade upp mig så började vi gå, det var frågor gällande Harald och Marianne. Då fick jag veta att de träffades på tåget mellan Västerås och Sundbyberg :) 12/17 blev vårt resultat, inte helt illa men inte helt bra heller :P


Sen när vi hade gått färdigt då var det dags för brudparet att fotograferas och de som ville fick titta på. Jag gjorde det och det var väldigt roligt att se. När det var färdigt så var det dags att gå till "logen" eller vad man ska kalla det. Där skulle maten serveras och dansen bli av. Vi gick dit i våra bords par och när vi kom in så blev vi fotograferade, en riktigt rolig ide tycker jag.


Sen under middagen så var det massor av underhållning eftersom det var det brudparet ville ha istället för presenter.

Det var jättegod mat, om man räknar bort varmrätten, jag är inte så förtjust i fisk... Till förrätt så var det sparris soppa med parmesan ost och till efterrätt så var det hemmagjord ostkaka med grädde och hallon. Mmmm J


Sen vid ca halv 12 så var det dags för brudparet att dans bröllopsvals, min kusin spelade sin låt "Midsommar vals" och det var så fint alltihop så jag började gråta igen :P Jag är för känslig för sånt här...


Sen efter valsen så åkte vi hem, farmor var trött och orkade inte vara kvar, vilket man iof kan förstå, hon är över 80 år och vi hade varit på bröllopet sen halv 2.


Det var iaf ett jättefint bröllop och det var väldigt lyckat. Ikväll när jag har kommit hem så ska jag lägga ut en bild på Marianne och Harald (om jag kommer på hur man gör :P)


Ha det bra!


Bläck vs. Blyerts

Det här är en sak som jag har funderat mycket på under mina arbetsdagar. Här använder jag bara bläck och det fungerar faktiskt bra, men i skolan så var det nästintill tvång att använda blyerts. Det har jag iof. Förståelse för. Hur skulle det se ut om papprena skulle vara fullt med över strukna meningar eller tippex... Men det är så mycket skönare att skriva med en bläckpenna. Det syns mycket bättre än blyerts och pennan ligger bekvämare i handen. Det är några slutsatser som jag har dragit under mina långa arbetsdagar (8-17) :P



Det skulle vara roligt att ha ett liv också... Jobb mån-fre, träning mån, ons och tors. det blir inte så mycket fritid över. Sen på helgerna så är det match eller 17 andra grejer in planerade. Det skulle vara roligt att ha tid för mina vänner. Men så är det tyvärr inte.


Den 29/9 så spelar min kusin på kultur natten, då ska jag banne mig dit och titta! Jag har aldrig sett hans band spela, bara hört låtarna på skiva. Då kan jag passa på att göra lite reklam samtidigt :) http://www.johnstridh.se/ och min andra kusins kille http://www.aguson.se/ han ska också spela då :)


Vill du gå med mig så säg till bara ;)