The best part of me, is you

Jag känner mig trasig utan dig här.
Jag känner mig som ett tomt skal.

Jag saknar att komma hem från jobbet och ha dig sittande i soffan/framför datorn.
Jag saknar din klädhög på stolen.
Jag saknar att du gnäller på hur mycket plats mina skor tar.
Jag saknar att laga mat med dig.
Jag saknar att komma hem från träningen, svettig och illaluktande, och försöka ge dig en kram bara för att jävlas.
Jag saknar att handla med dig.
Jag saknar att du jagar mig i lägenheten för att killa mig.
Jag saknar att ligga i sammma säng som du och sova.
Jag saknar att du tycker att jag breder ut mig för mycket i sängen.
Jag saknar allt som har med dig att göra.
Det är du som gör mig hel.

Längar tills jag är i din famn igen.

San Diego

Nu har det snart gått 4 månader sen M åkte iväg. Har aldrig haft så jobbiga månader i hela mitt liv, missförstå inte jag mår inte dåligt hela tiden, utan majoriteten av dagarna har det känts bra och så tror man att "nu är det värsta över, nu kommer det gå bra", för att nästa dag är ledsamheten tillbaka som ett slag i ansiktet, det kan vara pga en låt eller vad som helst, just det är sjukt jobbigt.

Har iaf varit över och hälsat på en gång nu, det var guld värt, men att komma hem var desto jobbigare, hade haft 2 underbara veckor hos honom och så kommer man hem till en tom lägenhet.... Aldrig någonsin har det varit så jobbigt att åka hem och så fort jag hade satt mig på planet så vill jag gå av igen. Tänk om man ändå vore miljonär, då skulle jag inte tveka en sekund ens. Jag skulle sätta mig på första bästa plan och åka, för att stanna tills i oktober när han är klar i USA.

Inte nog med att det var skit att komma hem så åkte jag på infulensan med, feber, förkylning och hosta. Det plus att man är deppig av att komma hem = mycket choklad....

Vi hann iaf med ganska mycket under mina veckor i San Diego, och en hel del shopping blev det.
Fick äntligen mina efterlängtade Uggs :)

Vi var på ett antal olika stora shopping center, bla ett nere vid mexikanska gränsen. Det var massor med outlet butiker där, det var riktigt kul, och jag blev en Calvin Klein plånbok rikare :)

Vi var även på San Diego Zoo och tittade på pandor och andra djur :)
Vi var inne i stan och strosade omkring, och gick upp på USS Midway, ett gammalt krigsskepp. M blev som ett barn igen. Jag var väl inte lika exalterad men vad gör man inte :)

Provade även att åka spårvagn och köra bil själv, så nu kan jag bocka av det på "to do" listan. Ok spårvagn var väl aldrig där, men köra bil var det iaf :)

Jag skaffade mig ett gymkort med, så att jag kunde träna när M var i skolan. Det var kanon skönt att ha något att göra, förutom gå nere på mallet.

Igår var jag ute hos pappa och biljetterna till nästa resa är bokade. 12 maj bär det av igen, med Anette som sällskap.
Längtar hur mycket som helst, vill ha maj NU!!!