Helgen :)

Har haft fullt upp i helgen,


I fredags var det jobb hela dagen, men en lins, i bilen på väg till jobbet märkte jag att jag såg lite suddigt.. Tänkte att linsen nog hade hamnat fel, kommer till jobbet i tron om att det bara är att rätta till. Men icke, det sitter ingen lins där. Hittade den i lördags morse på kranen i badrummet... Spännande :P

När jag kom hem började vi städa bort julen, jag strök gardiner och satte upp så nu har vi "vanligt" hemma igen. Skönt. Lika mysigt som det är att jul pynta, lika skönt är det att ta bort det igen.


I lördags gick jag på stan med mamma, det var mysigt. Köpte ett par löparskor och lila tabletter, så nu har vi fint på matbordet :)

På kvällen gjorde vi taco paj, Tilda och Tony kom hem till oss och åt och så kollade vi på film. Bolt. I början så undrade jag vad det var för skit film, men den blev bättre :)


Igår var det tränings dags. Körde 2 mål hela träningen, kul kul!!

Åkte hem och hämtade Markus och åkte ut till pappa, Markus var duktig och gick ut och sprang (jag hade tänkt följa med, men jag orkade inte eftersom jag redan hade tränat). Sen kollade vi på United-Chelsea. LYCKA :) Synd att målet som blev på hörnvarianten blev bort dömt, det var riktigt snyggt. Dåligt dock av domaren, för det var ju ett regelrätt mål. Men så blir det ibland tyvärr...


Idag är det träning ute i Kimstad, på gruset... Det är mindre kul, men samtidigt är det skönt att komma ut och köra med stora mål.

Är nervös... Det är ju iof inte match och så än på ett tag, men jag är nervös ändå... Har inte spelat match sedan i april..


Jaja, back to work


Länge sen..

Det var inte igår som jag skrev något :P
Har inte haft lust helt enkelt...

Julen och nyår var bra, julen spenderades på landet och nyår så var det maskerad fest hos Tilda och Tony :)

Ikväll drar försäsongs träningen igång, så 7 veckor framåt så är det träning 4 ggr/vecka som gäller. Både kul och jobbigt :)

Nu är det lunch dags!!

Frida, är det du som är inne här så gott som varje dag i hopp om att jag har skrivit något?