IFK Norrköping.....

Har vart iväg och kollat på IFK..... Den matchen var inte sådär jättemycket att hänga i julgranen :P De hade iof ett par bra chanser, men det hjälps lixom inte om man inte gör mål... Men men så är det, tyvärr så är de nog bara uppe och vänder i allsvenskan, om inte något drastiskt händer och de börjar göra mål och vinna!


Ska till vårdcentralen imorgon, har gjort illa mitt knä, det var i matchen mot Smedby, jag fick gå av i halv tid...

det onda vill inte gå över, det bara värker och värker... Men jag vill spela fotboll snart!!!!!!!



Ska åka till landet på onsdag, ska bli skönt att komma iväg lite och få ett miljöombyte. Ska bli roligt att träffa Markus föräldrar, det var inte igår direkt. Så kommer Samson vara där oxå :) Karin och Svennes foder hund :)


Idag har jag och Markus gjort en sak, om det blir allvar sen så kommer jag berätta, men för att undvika missförståd, det handlar om hundar :P

Nu är det dusch dax och sen är det sängen.

God Natt

Arslet ur vagn...

Nu har jag äntligen fått arslet ur vagnen, nu har jag skrivit in mig på Helens Körskola och jag har bokat min första körlektion :D

Jag håller på sjuksköterskorna :)

Har funderat på det här med att sjuksköterskorna strejkar.. Jag tycker att det är jättebra!! Tänk att ha de arbetstiderna, det ansvaret, de tunga arbetsuppgifterna och den lönen. Det skulle jag inte tycka var ett dugg roligt. Jag skulle också begära högre lön!!!

Och sen det där med att "det kan var en samhällsrisk så vissa får inte strejka". Lite dubbel moral tycker jag, de är tillräckligt viktiga för att de inte ska få strejka men de är inte tillräckigt vikiga för att få högre löner... Jag fattar inte riktigt hur de som är emot en löneförhöjning för sjuksköterskorna tänker. Dom kanske skulle prova att göra samma jobb som sjuksköterskorna gör i två veckor så får de se vilket slit det egentligen är?!


Jaja, jag kan ju inte göra mycket mer än att tycka i den här frågan, och hålla tummarna för sjuksköterskorna :)





Vi har ändrat lite på vårt kök, eller utformningen av det kommande köket kanske är mer korrekt :P
Vi ska bla ta bort väggen från köket ut mot vardagsrummet (ni som har vart hos oss förstår nog hur jag menar). Jag tror att det kommer bli riktigt bra :)


Snart är det lunch, Pannkakor står på menyn, Mums :)


...

Imorgon så ska vi iväg på träningsläger till Åland :)
Ska bli väldigt trevligt!!!